oxoweb456875
Stel met laptop
Meisje met tablet
Man in wijnhandel
Vrouw in wijnhandel

Samensterkonline: winkeliers werken en verdienen samen!

Gebundelde winkelierskrachten zorgen voor kostenbesparing en groot commercieel succes

Winkeliers profiteren van vele voordelen door het toevoegen van dit unieke concept aan de huidige werkzaamheden. De krachten worden door de winkeliers gebundeld, op meerdere gebieden. Dit zorgt voor een enorme kostenbesparing en een groot commercieel succes. Met als speciale toevoeging: het afhaalpunt als mini-distributiecentrum!

Zie hier de mogelijkheden en voordelen voor winkeliers:

  • Uitgebreid klantenbestand, door delen klantendatabase. Hiervan kan worden geprofiteerd bij het opstellen van mailings/nieuwsbrieven.
  • Het hebben van een grote webshop (deze wordt immers gedeeld) creëert een herkenbare, onderscheidende positie. Dit hangt samen met het kunnen aanbieden van een uitgebreid assortiment.
  • Mogelijkheid tot het inrichten van een afhaalpunt, inclusief lockers in een geconditioneerde omgeving. Hiermee worden een deel van de logistieke kosten verplaatst naar de klant. Profiteer van het afhaalpunt door het in te zetten als mini-distributiecentrum en producten van diverse leveranciers samen te voegen tot één doos. Middels een barcodescanner wordt het inpakken van de dozen georganiseerd en tegelijkertijd gecontroleerd. 
  • Gezamenlijk reclamemaken leidt tot minder hoge kosten dan wanneer dit alleen wordt gedaan. De kosten voor reclame via de radio, social media of andere online platformen worden gedeeld.
  • Mogelijkheid tot bezorgen van de bestellingen, zonder dat hier extreem hoge kosten aan vast zitten. Door de logistiek te delen, zijn de kosten per winkelier lager. Het bedienen van alleen de directe omgeving zorgt voor niet te lange transporttijden.
  • Altijd inzicht in de voorraad door een aan de kassa gekoppeld voorraadsysteem, waarmee de fysieke- en online verkopen worden bijgehouden.
  • Een persoonlijk beheerscherm waarin de eigen producten kunnen worden toegevoegd, gewijzigd en verwijderd. Het systeem biedt ook inzicht in klantstatistieken per winkel en heeft diverse andere mogelijkheden.