oxoweb456875
Stel met laptop
Meisje met tablet
Man in wijnhandel
Vrouw in wijnhandel

Samensterkonline: de overkoepelende organisatie bundelt de krachten van de winkeliers!

Organisatorische taken uit handen van de winkeliers waardoor de focus ligt op vakgebied

 

Bij het invoeren van een degelijk concept onder meerdere winkeliers, kan er sprake zijn van de aanwezigheid van een overkoepelende organisatie. Het concept biedt toegevoegde mogelijkheden voor een eventuele overkoepelende organisatie, zoals een winkeliersvereniging of een totaal losstaande organisatie.

De overkoepelende organisatie ondervindt vele voordelen van een degelijk concept:

  • De organisatie kan ervoor kiezen om zelf de content op de webshop te kunnen aanpassen en invoeren. Dit kan echter ook door de winkeliers op zich worden genomen.
  • De overkoepelende organisatie beheert het online platform waar het concept op draait: de webshop, waarop producten van iedere winkelier te verkrijgen zijn.
  • Overzicht in het totaaloverzicht van alle beheerschermen van de winkeliers. Hierin kunnen de producten, per winkelier, worden beheerd: het toevoegen, wijzigen en verwijderen van producten vindt hier plaats.
  • Als overkoepelende organisatie kan de bezorging of het afhaalpunt gezamenlijk worden ingericht voor de winkeliers. Producten van diverse winkeliers worden gebundeld tot één pakket.
  • Krachten van de winkeliers worden gebundeld om de marktactivatie van het concept zo snel mogelijk te realiseren. Hiermee wordt bekendheid geworven voor het online platform!